Kedves Szülők, kedves Diákjaink! Közeledvén az új tanévhez bizonyára nagy izgalommal várjátok az új füzetek, íróeszközök beszerzését. Ehhez ad segítséget taneszközlistánk.

Május 7-én a 4 - 8. osztály tanulói rendhagyó módon köszöntötték édesanyjukat.

Iskolai papírgyűjtést szervezünk 2019. 05.22-én, szerdán 7:00-12:00 között. A befolyt összeg az iskolai diákönkormányzat kasszáját gyarapítja.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy gyermekük 2019. május 22-én országos idegen nyelvi mérésben, május 29-én országos kompetenciamérésen vesz részt.

„Ősök jussán I.” címmel kalandozott a magyar kulturális örökségünk nyomdokain a horvátországi határmenti térségben a HATÁRTALANUL! pályázat keretén belül a Szent József Katolikus Általános Iskola 38 tanulója és 3 kísérő pedagógusa.

Iskolánk tanulói a Határtalanul pályázat keretében 2019. április 14-től 4 napot tölthetnek Horvátországban.

A szekszárdi Szent József Iskolaközpont Szent Rita Tagóvodája pályázatot hirdet óvodavezetői, illetve német nemzetiségi óvodapedagógus munkakör betöltésére.

Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket iskolánk nyílt napjára 2019. 02. 26-án keddre.

 

Szeretettel várjuk lovagi tornánkra óvónénijeikkel együtt a város és a városkörnyék minden nagycsoportos ÓVODÁSÁT, ÓVODÁS CSOPORTJAIT! 

Jelentkezni lehet iskolánkban a 311-421-es telefonszámon!

Szeretettel hívjuk Önöket a Szülők akadémiája című előadássorozatunk következő rendezvényére 2019. február 8-án 16.30 órai kezdettel.

Szeretettel hívunk egy varázslatos színházi előadásra, a Pesti Magyar Színház Legyetek jók, ha tudtok című kétrészes zenés játékának megtekintésére.

December 15-én Budapesten a Valahol Európában c. musicalt tekintettük meg diákjainkkal, szülőkkel, testvérekkel valamint egykori tanítványokkal közösen.

A gyermekek mindig szívesen játszanak a szülők régi játékaival. A diákönkormányzatos diákok kezdeményezésére és természetesen segítségükkel retrojáték-kiálltást és játszóházat szerveztünk advent minden szerdájára. A játszóházba szeretettel hívtuk meg a szülőket és a nagyszülőket egy közös játékra.

A diákönkormányzatos tanulók ötlete alapján december 7-re Mikulás-túrát szerveztünk. Kis csapatunkkal a hosszú őszt búcsúztató napsütéses délutánon egy vidám, élményekben gazdag kiránduláson vettünk részt. Utunk a közeli dombok közötti szurdikokon át vezetett. A dombtetőkről gyönyörű kilátás tárult elénk időnként a városra, máskor a környező szőlőskertekre. A távolból a település templomai és a Remete-kápolna mintha csak csendesen vigyázták volna lépteinket.

Szeretettel várjuk a kedves szülőket és az érdeklődőket november 28-i nyitott óráinkra!

Szeretettel invitáljuk a nagyóvodás és általános iskolás tanulókat  VII. Dsida Jenő versmondó versenyünkre!

Szeretettel hívunk egy varázslatos színházi előadásra, a Pesti Magyar Színház Valahol Európában című kétrészes musicaljének megtekintésére.

Szeretettel hívjuk és várjuk a családokat a Szent József Katolikus Általános Iskola és Szent Rita Katolikus Óvoda szülői munkaközössége által rendezett Márton-napi tollasbálba. 

2019 Augusztus
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

hatartalanul logo

Szent Vér Báta

pk figyelj ram